Tekniske data

Lengde 7,85M
Bredde 2,90M
Personer 7
Designkategori C
Drivstofftank 230 l
Septiktank 40 liter
Vanntank 40 liter

Motor

Fartspotensiale 40
Outboard 250 APX - 350 APXX, Dobbel 2 x 150 TG/ZGX

Dokumentasjon

Prisliste Last ned pdf

Askeladden P80 Pilothouse

En ny generasjon Pilothouse

Askeladden P80 Pilothouse setter nå en ny standard for moderne Pilothouse-båter for aktiv bruk. Stor dekksplass, doble skyvedører og et moderne dashboard med plass til stor kartplotter, og skroget med
Commuter-inspirert overbygg har et stort fartspotensiale som gir god driftsøkonomi.

Askeladden P80 Pilothouse er en tøff, allsidig bruksbåt, med høy kvalitet og robuste sjøegenskaper. 5 sitterplasser i fartsretningen med panoramautsikt og et skrog med skarp V-bunn som skjærer gjennom
grov sjø, gjør reisen til en opplevelse for alle som sitter i kabinen. Styreposisjon med godt utsyn og plass for 10” kartplotter. Kupévarmer med defroster er opsjon.

I front er det soveplass for 2 og lukket toalettrom (opsjon) med vask, og i kabinen er det velutstyrt pantry med kok, vask og kjøl. P80 Pilothouse har ekstra stort akterdekk med integrert fisketank, saltvannsspyling og store stuerom. Kraftig lettdrevet skrog gir stort fartspotensiale og god driftsøkonomi. Velg mellom enkel eller dobbel outboardinstallasjon. Tunnel for baugpropell er standard og det er klargjort for vinsj forut og akter.

Båten skårer høyt på kjøreegenskaper og gir en umiddelbar kjøreglede, enten du er på sightseeing med familien, på fisketur i havet eller på ferietur.

Tilleggsutstyr

Video