Kvalitet ned til minste detalj

En Askeladden er bygget for et problemfritt og aktivt båtliv, også når det er tøffe værforhold på sjøen.

Askeladdens fritidsbåter har gjennomgående og solide kvaliteter, tilpasset norske forhold. En Askeladden er bygget for et problemfritt og aktivt båtliv, også når det er tøffe værforhold på sjøen. Askeladdens kvalitetskrav er din beste garanti for mange fine opplevelser på sjøen.

Eksepsjonell skrogkvalitet. I skroget benyttes blant annet multiaksiale fibermatter, som sikrer en maksimal skrogstyrke.

Strenge og ufravikelige kvalitetskrav til fortøyningsbeslag, instrumenter og innredning. Dette gir deg en fritidsbåt for mange år fremover.

Spesielt brede og høye fribord i forhold til lengde, gir ekstra god personsikkerhet ombord. Til glede for både voksne og barn.

Båtbyggerkunst med varig verdi

Askeladdens kvalitetskrav gir deg fordeler enten du skal kjøpe ny båt og motor, eller ha reservedeler og service. Ønsker du senere å erstatte din Askeladden med en ny modell, er Askeladdens kvalitetstandard en garanti for fortsatt popularitet og høy innbyttepris på din båt.

Forhandlerer med Askeladden kvalitet

Askeladden har et stort forhandlernettverk over hele Norden, og i store deler av Europa. De tar vare på deg som kunde. Mennesker med kompetanse og serviceinnstilling er en viktig del av totalkonseptet. Forhandlernettverket rundt produktet Askeladden holder samme høye kvalitet, som våre fritidsbåter.

ASKELADDEN – GARANTERT KVALITET

Skroggaranti

Askeladden fritidsbåter leveres med 5 års skroggaranti. For gyldig garanti må båten være kjøpt hos en godkjent Askeladden forhandler. Garantien gjelder ikke ved kommersielt bruk. Garantien følger båten ved salg. (Se eget garantikort for utfyllende vilkår).

Flytegaranti

Askeladden båter under 6 meter fylles med flyteskum. Dette gir båten ekstra oppdrift og hindrer at den synker. Dette selv i vannfylt tilstand, med maksimalt antall personer ombord, full last, full bensintank og motor. Skummet er avstivende og støydempende - og er bestandig overfor olje og bensin.

Selvlensende

Selvlensing krever mindre tilsyn og øker bruksgleden. Samtlige Askeladden modeller er selvlensende, både når båten ligger i ro og under fart. Båten er utstyrt med manuell stengeventil til bruk ved ekstra stor last. Selvlensesystemet drives uten bruk av pumpe og tilbakeslagsventil. En selvlensende Askeladden har full innvendig fribordshøyde.

CE-merking

CE-merket er det synlige bevis på at båt og utstyr tilfredsstiller fritidsbåt-direktivets krav fra 16. juni 1998. Alle Askeladden båtene fra 1998 og utover er CE-merket. Se etter CE-merket når du kjøper båt.

ASKELADDENS QUICK-KONSEPT
- innovative løsninger og perfekt funksjonalitet

Askeladden er innovativ i sin tankegang, og ønsker å gjøre funksjonaliteten enklere og bruksgleden høyere. Askeladdens geniale Q-konsept er nettopp resultatet av innovativ tenkning og fremtidsrettet produktutvikling. Q-løsningene er designet for et problemfritt liv på sjøen.

Q-Pantry

Kjøkkenseksjon som enkelt skjules i båtsiden. Slås raskt sammen og felles inn i båtsiden uten å ta unødvendig plass.

Q-Table

Skjult vipp-opp bord, uten forstyrrende søyler eller fot. Skjult i båtsiden og vippes opp på få sekunder. Vippes like enkelt ned igjen etter bruk.

Q-Bed

Fra dobbel co-pilot stol til solseng med et enkelt håndgrep. Ryggen på den doble co-pilot stolen vippes over og blir kjapt til en stor, behagelig solseng.

Q-Step

En genial løsning hvor et integrert trinn i baugen vippes opp og frem og gir enkel og sikker ombordstigning selv fra lave flytebrygger og bratte svaberg.

ASKELADDEN MILJØPROFIL
- setter fremtidens miljøstandard i båtbransjen

Også fritidsbåter og livet på sjøen forurenser. Derfor arbeider Askeladden med å utvikle en sterkere miljøprofil, med klare målsetninger for produksjon, avfallshåndtering og gjenvinning av våre fritidsbåter. Askeladden faser ut bruken av tropisk trevirke i produksjon av båtinnredning. Askeladden ønsker å gå foran med et godt eksempel og bidra til å sette fremtidens miljøstandard i båtbransjen.

SECURMARK TYVERIMERKING
- standard på alle modeller

Askeladden fritidsbåter merker alle sine modeller med Securmark Tyverimerker som standard. Securmark er et internasjonalt system for tyverimerking og er etablert i Europa, Nord- og Sør-Amerika og Australia. I produksjonen sprøyter Askeladden mikromerker på skjulte steder på båten. Hvert mikromerke inneholder en unik kode, som i Securmarks sentrale database gir informasjon om båt, motor og eier.

Securmark gjør det enkelt å kontrollere eierforholdet ved eierbytte/ salg. Systemet hindrer tyveri av din Askeladden ved at det har en god preventiv effekt, og sørger for raskere tilbakeføring til rettmessig eier. Med Securmark Tyverimerking har båten din lett synlige advarselsmerker, som holder tyvene på avstand.