Hjem

Kjære Askeladden-kunde!

Denne båtsesongen overrasket oss på en svært positiv måte. Vi begynner nå å bli utsolgt for en hel rekke av våre mest populære modeller!

Vi vil takke alle som har vist oss tillit ved å kjøpe ny Askeladden-båt i år – i en situasjon som unektelig er preget av mer uforutsigbarhet enn det vi normalt er vant med i ellers så trygge Norge!

Fortsatt finnes det en og annen slenger igjen av de fleste modeller rundt omkring i landet, men det begynner å minke sterkt på utvalget hos hver enkelt forhandler.

Vi flytter for øyeblikket båter land og strand rundt for å dekke etterspørselen lokalt, så om du kontakter din lokale forhandler, skal vi gjøre vårt ytterste for å finne en båt til deg. Finnes den i Norge, skal vi få fraktet den til deg.

Dersom du ønsker å sikre deg en Askeladden, men vi ikke har en båt til deg i år, så skal vi sørge for at du ikke skal gå uten å få realisert båtdrømmen:

Behold 2020-priser

Dere har sikkert fått med dere svekkelsen av den norske kronen mot de aller fleste utenlandske valutaer i kjølvannet av Korona-krisen og fallet i råoljepriser. Dette vil dessverre føre til en betydelig prisøkning i båtmarkedet fra høsten av. Mange ulike varegrupper – alt fra Vinmonopolets utvalg til biler – har allerede hatt betydelige prisøkninger denne våren.

Vi vet enda ikke med sikkerhet hvor våre priser vil lande denne høsten og frem mot neste sesong, men vi tror vi blir nødt å øke prisene opp mot 10% frem mot neste båtsesong.

Vi ønsker å gi dere en reell mulighet til å unngå denne prisøkningen dersom dere ønsker å sikre dere en av våre 2021-modeller til 2020-pris denne høsten.

Kjøper du en 2021-modell fra Askeladden denne høsten kan du handle denne til 2020-pris så lenge båten kjøpes innen utgangen av desember!

Ønsker du å gjøre en slik handel vil din forhandler kunne oppbevare båten din vederlagsfritt for deg gjennom vinteren, og levere den på vannet våren 2021 etter ditt ønske!

PS: På en slik handel gir vi deg også en prisgaranti. Denne innebærer at dersom Askeladden av en eller annen årsak skulle senke prisene på de nye 2021 modellene, i forhold til den gjeldende 2020-prislisten, vil vi godskrive deg en eventuell prisendring med prisgaranti frem til og med 1. juli 2021! Ta kontakt med din lokale Askeladden-forhandler og be om et høsttilbud dersom dette er av interesse for deg!

Henrik J. Askvik
​​​​​​​Daglig Leder
Hagavik 1. juni 2020