Askeladdens C-serie: den moderne cruiser-klassen

Askeladdens to nye cruiser-modeller, C83 og C80, tar et oppgjør med hva som forventes av en weekendcruiser i dagens moderne båtmarked. Bli bedre kjent med de to cruiserne til Askeladden!

Den ultimate måten å nyte sommerhalvåret på er ute på sjøen, i en behagelig og romslig daycruiser. Askeladden sin C-serie er et resultat av årevis av innovasjon, erfaring og båtbyggertradisjon.

Begge båtene har svært god drivstofføkonomi, og med utbordsmotor blir begge båtene rimeligere, og mer vedlikeholdsvennlige. Askeladdens twin-step skrog sørger for å redusere friksjon, minimere planingsterskelen og gi alle passasjerer en svært behagelig båttur i marsjfart.

I hovedsak ligger forskjellen i C80 og C83 i bokomfort – der storesøster C83 er litt større og mer tilrettelagt for lengre og flere overnattingsturer. Så når du skal velge hvilken som passer til deg, bør du tenke på om du bare overnatter i båten en gang i blant, eller om du gjør det oftere.

– Vi mener vi har laget de optimale dags-, weekendtur- og feriebåtene for hele familien, med våre to nyeste cruisere.

Daglig leder i Askeladden, Henrik J. Askvik.

C83 Cruiser TSI

I Askeladden C83 er det ikke noe problem å feriere i båten. Med tykke, behagelige Tempur-madrasser, varmtvann som kan leveres av dieselvarmer så vel som landstrøm og mer skapplass, blir C83 Cruiser en svært behagelig og overnattingsvennlig båt, som ikke går på akkord med kjøreglede og spenstighet på sjøen. 

C80 Cruiser

Er du på jakt etter en sporty daycruiser, med god plass og komfort, er C80 Cruiser båten for deg. Det viktigste i en god, funksjonell dagstur- og weekendbåt er cockpiten. I C80 er den stor – like stor som hos sin storesøster C83 – og svært fleksibel.

Du kan selv velge om du vil benytte deg av en sun-lounger, eller flat solseng, og det er plass til 8 personer ombord.

Finn din nærmeste forhandler her: