Askeladdens nye P-serie: Komplette cruising- og bruksbåter for norsk sjø

Båten Askeladden P92 SUV som kjører på sjøen

Den nye P-serien til Askeladden er gjennomførte helårsbåter for nordisk bruk – like god til fisketur som til soling.

Å bygge en norsk fritidsbåt betyr at man må ha mange tanker i hodet samtidig. Den norske fritidsbrukeren trenger en allsidig helårsbåt, og en båt som er fungerer like bra til sol og bading som til trekking av garn og hummerfiske.

Med vår P-serie kan du enkelt tilpasse båten etter bruk, med bevegelige moduler på akterdekket. Slik at du kan ha en sosial båt med masse sitteplass på de varme soldagene, og en åpen og brukervennlig båt til fiske, teinehaling og dykking når du ønsker det.

Våre nye P-seriebåter kan også leveres med en unik takløsning – alle tre båtene kan leveres med elektrisk soft top over pilothuset, og P92 SUV kan du får med Extended Hard Top.
Dette er vår anbefalte løsning for norsk fritidsbruk, og gir deg mulighet for å enkelt lukke akterdekket med kalesjegardiner. Extended Hard Top finnes i ulike utførelser: selvbærende glassfibertak, skylight i herdet glass, eller som elektrisk soft top.

Askeladden P92 SUV

P92 SUV har et gigantisk akterdekk for klassen, og med vårt modulsystem kan du enkelt velge mellom å ha plass til hele vennegjengen, eller en romslig og praktisk fiske- eller transportbåt. Alle modulene er uavhengige av hverandre, så her er det svært mange muligheter for egne tilpasninger.

Sittegruppen bak, når alle modulene er på plass, fungerer som et sosialt day-cruiser-dekk. Med solsenger, bord og masse sitteplass. Under dekk finner du gode, komfortable løsninger for pantry, overnatting og toalettfasiliteter, som i en stor cruiser.

Askeladden P79 Weekend

Askeladden P79 Weekend markerte et generasjonsskifte innen lukkede styrhusbåter for det nordiske markedet. Et overordnet mål for P79 Weekend var å gjøre båten til en funksjonell og behagelig for dagsturer og overnattinger. Derfor er mye planlegging lagt i komforten for fører og passasjerer.

I den nye P79 Weekend sitter alle passasjerene komfortabelt, med god oversikt. Skal man tilberede et enkelt måltid, lar dette seg faktisk gjennomføre, og føreren tilbys et ordentlig oversiktlig og ergonomisk riktig utformet førermiljø. I tillegg har båten en lukket forkabin, gode toalettfasiliteter og behagelige og romslige køyer.

P79 har også flyttbare, uavhengige moduler på det store akterdekket, slik at du også her kan endre båtens oppsett etter eget bruk – fra sosial sittegruppe til arbeidsbåt.

Askeladden P76 Weekend

En litt mindre versjon av storesøster P79, som ikke lar størrelsen påvirke bruksglede eller komfort.
I tillegg kommer P76 med vårt helt nye takkonsept – et langt selvbærende tak som gir helt nye muligheter for åpning og lukking av akterdekket.

Taket er designet for nordiske vinterforhold, og er beregnet for å kunne bære snølast, noe som er en del av den nordiske vinterbruken.

Layout og innredning følger i samme fotspor som P92 SUV og P79 Weekend, selv om denne båten er mer en dagstur- og weekendbåt enn en turbåt, slik som sine større søsken.
Båtkonseptet er optimalt for aktivt hobby- og fritidsfiske, vannsport, turkjøring og enkle overnattinger.

Finn din nærmeste forhandler: